Tema de Usuari Discussió:Jey

Markmira33 (discussiócontribucions)

Hola, Jey. Te n'explico el motiu: les he esborrades per exprés desig dels creadors del web. Es veu que no estan del tot satisfets amb els textos que contenien les referències enllaçades (perquè eren poc rigorosos, copiats d'un altre lloc, m'ha semblat entendre). Sembla ser que tenen intenció de modificar-los properament i m'avisaran quan ho hagin fet. És possible deixar-ho així de moment? Gràcies.

Jey (discussiócontribucions)

Doncs no em sembla un bon motiu. Els creadors del web poden decidir tancar-lo o anar-lo modificant com considerin, però mentrestant la informació és publica i el creador de l'article va creure que era important enllaçar-la, i a mi em sembla correcte. El tràfic de visites no crec que sigui tan elevat tampoc... Revertim?

Markmira33 (discussiócontribucions)

Repeteixo el que em van dir: les referències enllaçades contenien textos poc rigorosos, perquè els van copiar d'un altre lloc sense revisar-los i ara veuen que contenen inexactituds. N'estan fent una revisió acurada per modificar-ho. A mi em va semblar un bon motiu per esborrar-les. Salut.

Resposta a «Referències esborrades»