Tema de Usuari Discussió:Medograd

Medol (discussiócontribucions)

Bon dia

T'agraeixo molt la feina que estàs fent en tots aquests articles dels Districtes de l'Azerbaidjan. Només et volia comentar que no incorporis títols d'apartats inexistents. Només té sentit incorporar els títols si hi ha informació, sino dificulta la lectura. Segur que ho fas pensant en omplir-los de contingut més endavant, però és millor que quan afegeixis els títols quan hi incorporis la informació, no abans. En qualsevol cas, insisteixo en l'agraïment per la millora dels articles. Endavant.

Medograd (discussiócontribucions)

D'acord. El que passa es que cal consultar almenys 3 llengües diferents per poder crear un article i a més mirar al Google i altres fonts, si la informació en les altres wikipèdies es certa o no, i això demana molt de temps. A sobre hi han llengües com per suposat l'àzeri , que tenen informacions molt interessants, però que no estan disponibles ni en anglès ni en rus ni en francès i cal acudir a l'ajuda de traductors automàtics. En quan als apartats buits, no sé si cal deixar-los, però posant el comentari de que aquesta secció de moment no està feta, o bé, tal i com diu vostè d'eliminar-los, i llavors quan es tingui la informació adequada, ja afegir-los. Que en pensa vostè?

Medol (discussiócontribucions)

La meva opinió és que si no hi ha contingut no hi ha d'haver títol, perquè porta a engany pel lector. Per això comentava que millor no posar títols sense contingut.

Medograd (discussiócontribucions)

D'acord. Treuré doncs els títols que no existeien, però ho faré poc a poc, ja que es possible que en la wiki en àzeri hi hagi informació que no està altres wikis. (Vaig amb el meu ritme, que de vegades és molt ràpid i de vegades és molt lent :))

Medograd ha amagat aquest apunt (historial)
Resposta a «Districtes de l'Azerbaidjan»