Tema de Usuari Discussió:Townie

Resum per Townie

Anònim demana ajuda per fer articles

62.57.175.209 (discussiócontribucions)

Hola, Necessito una mica d'ajuda, he començat a fer una biografia com a prova però no se que cal fer per publicar-la i també m´agradaria afegir fotos. Ho he intentat però el sistema no m'ho permet, tot i que les fotos escollides no tenen copyright. Gràcies

Townie (discussiócontribucions)

Hola, i benvingut! En primer lloc, una de les regles bàsiques de la Viquipèdia: llança't-hi. No et preocupis si la pàgina no és perfecta o totalment completa: la Viquipèdia també és així per definició. Aquí tens una bona guia per al teu primer article; el més important és que les afirmacions que hi facis estiguin recolzades en fonts fiables i que el subjecte de l'article sigui admissible. Si res d'això et genera cap dubte, no dubtis en deixar-me un altre missatge aquí.

Pel que fa a la càrrega d'imatges, em temo és perquè no estàs registrat. Fer-ho és molt fàcil i gratuït, i facilita el contacte entre viquipedistes. També et dóna accés a preferències addicionals, i evites que es mostri la teva adreça IP públicament. Un cop et registris, les imatges lliures es carreguen a Wikimedia Commons, mitjançant aquest formulari.