Tema de Usuari Discussió:Papapep

Revertides per manca de referència

4
Resum per Papapep

Edicions acceptades de forma parcial

Paracel63 (discussiócontribucions)

Bon dia! Crec qu'aquesta i aquesta revertides potser no serien pràctiques (ara 100 % d'un article hauria ser referenciats?). Però potser m'equivoco. Viquisalutacions! :-)

Paracel63 (discussiócontribucions)

Ara he afegit fonts i més text biogràfic a l'article "Nico Roig". Crec qu'onze fonts (també reutilitzades) seria necessari. Viquisalutacions! :-)

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, @Paracel63. Les edicions revertides ho van ser per què, si no, els articles es converteixen en currículums, sense validar que la repercussió del subjecte i dels fets esmentats mereixin que constin a la Viquipèdia. En condicions ideals, sí, el 100% del què es diu als articles ha d'estar referenciat. De no fer-ho així, com validem que el que s'hi diu és veritable i no és una invenció o una informació subjectiva? Evidentment, no sempre és senzill, i sempre ens quedem a un punt intermedi. En tot cas, ara l'article està prou més decent en aquest sentit. Per un altre cop, si us plau, no retiris les plantilles de manteniment fins que no hi hagi consens de que s'ha resolt el problema que ha provocat posar-hi la plantilla. Gràcies per la feina.

Paracel63 (discussiócontribucions)

Gràcies.