Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia,

Pels que esteu menys avessats a les xarxes socials, en @Pau Colominas i jo us informem que el compte de Twitter de la Viquipèdia en català ha assolit avui els 25.000 seguidors i que poc a poc es converteix en un compte de referència en llengua catalana.

D'ençà que el vam entomar fa prop d'un any i mig, hem intentat centrar-nos en contingut equilibrat de 23 temàtiques generals que inclouen visió de gènere, territorialitat i multiculturalitat, alhora que fem l'esforç de piular en totes les variants de la llengua (no és pas fàcil, ambdós som del Baix Llobregat) i en fer més pedagogia sobre els valors del projecte: voluntariat, admissibilitat, conflicte d'interessos, lectures, qualitat, etc. Ara mateix és sense dubte una porta d'entrada per a molts novells, que pregunten molt i s'interessen per editar (sobretot en la franja dels 20-35 anys). També som una mica murris i intentem fer al·lusions a l'actualitat per fer més humà al projecte, fet reverteix notablement en la relació d'articles més llegits de cada dia i que posa de manifest la força d'aquesta xarxa.

Si teniu perfil de Twitter i encara no us seguim, envieu-nos un missatge privat allà i ho farem! Gràcies per la confiança dipositada i no dubteu en compartir-nos les vostres edicions o suggeriments!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Addenda: tot i això que us compartim per transparència i perquè al cap i a la fi és un compte de tot el projecte, en la mesura que pugueu sigueu discrets amb les persones que porten les xarxes socials: permet no associar el projecte a figures o cares concretes, atorga més llibertat d'expressió a les piulades i afavoreix a remarcar el sentiment de col·lectivitat.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

sempre us he tractat com a anònims, malgrat les reiterades peticions de la Creu de Sant Jordi pel Community manager que reclamen a Twitter per la fina ironia dels vostres tuits.

Us felicito per la feina i per la fita aconseguida.

Tiputini (discussiócontribucions)

Molt bona feina i felicitats!

Kippelboy (discussiócontribucions)

L'enhorabona!

Resposta a «25.000 seguidors a Twitter»