Tema de Usuari Discussió:Papapep

Comunió Tradicionalista (1931)

9
Resum per Papapep

S'usuarifica l'article

Tanufu2 (discussiócontribucions)

Si no permet ampliar la Informació de la pàgina és impossible evitar que sigui "Informació repetida" que és el principal argument de Bradoman per reivindicar l'esborrat de la pàgina.

Papapep (discussiócontribucions)

Ja em sap greu, però no entraré al vostre joc del gat i la rata. En aquest moment l'article està en proposta d'esborrat, i no s'ha d'editar. Tots els arguments els podreu posar a la proposta d'esborrat si s'arriba a posar, que ara encara no hi és. Si no s'hi posa, es traurà la plantilla i es podrà tornar a editar (sense guerra d'edicions, per suposat). Salut.

Papapep (discussiócontribucions)

@Tanufu2, una altra opció que tens és redactar al teu espai de proves tot el contingut que vulguis i consensuar si realment és mereixedor d'un article a banda, o no, abans de publicar-ho.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola a tots. De moment no hi ha cap proposta d'esborrament llevat del pas 1, inserir la plantilla a l'article, penso que s'ha confós amb la plantilla supressió. Al meu parer s'hauria de substituir per la plantilla inacabat atès que tot just s'acaba de crear l'article. Cal deixar una mica de marge al creador. Tot això ve de lluny, és una constant guerra d'edicions que semblava aturada durant un temps però continuen, representen dues visions del carlisme oposades.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

A raó de «les guerres d'edició», mira els registres de blocatge de tots dos.

Papapep (discussiócontribucions)

Estic al cas fa temps, per això he dit lo de no entrar al seu joc.

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, @Kette~cawiki, discrepo en considerar que l'article que es proposa esborrar és una escissió, el mateix @Tanufu2 ho ha admès que ha "retallat" el contingut de l'article "pare". Això que dius de donar-li corda a l'editor té tot el sentit, per suposat, quan no hi ha el debat de si s'ha partit un altre article de forma unilateral i arbitrària, més quan sobre l'article original hi ha una batalla personal pel mig. De la mateixa forma que les fusions es proposen, les escissions també s'han de proposar i debatre. Així ho veig jo. Salut!

CarlesMartin (discussiócontribucions)

Hola a tothom. He usuarificat la pàgina a Usuari:Tanufu2/Comunió Tradicionalista (1931). Tanufu2 porta anys generant guerres d'edicions. Ja li he advertit un munt de cops que no pot tocar continguts sobre el carlisme sense consens previ, i cada vegada se salta els advertiments. En aquest cas la creació de la pàgina s'ha fet escindint el material d'una altra preexistent, sense consens, a despit que era obvi que això generaria un nou conflicte. En qualsevol cas la informació està duplicada a Comunió Tradicionalista, i per tant no té sentit la creació d'un article nou amb aquesta informació. Usuarifico i que treballi a la seva subpàgina d'usuari.

Em sap greu, però després d'anys de guerres d'edicions, avisos, i bloqueigs parcials, he advertit l'usuari Usuari_Discussió:Tanufu2#Darrer_avís de bloqueig indefinit.

Gràcies Kette~cawiki i Papapep per les vostres intervencions. Òbviament si no esteu d'acord amb el que he fet, digueu-m'ho sense problema.

Papapep (discussiócontribucions)