Tema de Usuari Discussió:Llumeureka

Buzdebe (discussiócontribucions)

Hola, m'he introduit fa molt poc a la wikipèdia arrel del curset Viquicientífiques. Allà ens van recomanar que contactessim amb vostè per ajuda.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Buzdebeǃ Sigues benvinguda a aquest món engrescador de la Viquipèdiaǃ Si necessites resoldre qualsevol dubte no dubtis en contactar-me, si i et puc ajudar ho faré amb molt de gust, però, si us plau, no em parlis de vosté ː-) Molta sort en aquesta nova aventura que ja has començatǃ

Ramon


Buzdebe (discussiócontribucions)

Hola, no és que sigui molt productiva com a viquipedista però fa uns mesos vaig traduir una pàgina d'una música anglesa i ara he intentat publicar un article sobre una pedagoga catalana. Tinc també a mig traduir un article sobre un grup de música angles i m'agradaria fer també un article sobre una filòsofa catalana. Com que no tinc activitat habilualment, cada cop que publico alguna cosa ho he de tornar a refrescar tot. No se si aquestes últimes publicacions que he fet seran correctes. Si m'hi pots donar un cop d'ull t'ho agrairé molt.

Llumeureka (discussiócontribucions)

Hola @Buzdebe! He fet alguna petita correcció a l'article. L'article està prou be. Crec que només faltaria alguna referència externa, però tampoc n'he trobat.

Buzdebe (discussiócontribucions)

moltes gràcies!! Ara a veure si acabo una traducció que estic fent.