Tema de Usuari Discussió:Medol

Julietabaena (discussiócontribucions)

Bona tarda, sóc nova a Viquipèdia i volia crear la pàgina corresponent al Premi Protagonista Jove que atorga el Clijcat, però veig que ha estat esborrada per constar com a única font l'entitat (crec). En canvi, el mateix premi de categoria infantil (Atrapallibres) sí que apareix a la pàgina existent del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (Clijcat). El meu dubte és si he d'afegir els guanyadors del Protagonista Jove a continuació dels Atrapallibres al mateix article del Clijcat o bé he de crear una pàgina nova amb el títol Protagonista Jove (o Premi Protagonista Jove). La (única) font serà la mateixa web del Clijcat, on consta l'històric dels guanyadors dels 25 anys de trajectòria del concurs. Perdona la ignorància! Agrairé qualsevol ajuda o comentari. Gràcies,


Júlia

Medol (discussiócontribucions)

Bon vespre @Julietabaena:! Fas bé de preguntar. Pel que expliques, el millor és la segona opció, introduir els guanyadors del Protagonista Jove a continuació dels Atrapallibres al mateix article del Clijcat. Més endavant, si apareixen fonts fiables que en parlin de manera significativa sempre es podria crear un article específic. Però de moment posaria els premiats a l'article del clijcat. I pregunta tot el que necessitis sense cap por. Endavant!

Julietabaena (discussiócontribucions)

Perfecte, moltíssimes gràcies.

Julietabaena (discussiócontribucions)

Bona tarda, em permeto tornar a preguntar:

  1. La meva idea era replicar el format de la secció ja creada Premi Atrapallibres, substituïnt els premiats al Protagonista Jove; ara bé, en aquest cas parlem de 25 anys, és a dir, 25 taules (molta informació que es pot fer feixuga). He consultat l'apartat Què no és Viquipèdia i temo que aquesta info no s'adeqüi al desitjat a la Viquipèdia o estigui justificat incloure-ho, tot i que considero que és interessant per la literatura infantil i juvenil catalana i equivalent en importància a l'Atrapallibres, que sí que hi és (de fet, és el mateix concurs adreçat a diferents franges d'edat). Actualment, la única font on es troba aquesta informació és en un pdf existent al lloc web de l'entitat (sense enllaços interns, per exemple, als autors).
  2. Per altra banda, veig que a la secció Atrapallibres hi ha un comentari que indica que no està redactat en format enciclopèdic i que s'hauria de corregir; a fi de no cometre el mateix error, de quina manera es podria redactar, quan és una informació llistada (en taules)?

Moltes gràcies i disculpa la molèstia; he demanat un mentor però encara no tinc resposta, entenc que devem ser molts els dubtosos!

Medol (discussiócontribucions)

Bones,

Personalment penso que en aquest cas els finalistes o les categories que no són l'absoluta no pinten gaire res en un article enciclopèdic. Penso que s'ha de destacar el més rellevant i posar-ho en context perquè s'entengui, no pretendre posar-ho tot. La Viquipèdia no és una font primària d'informació. I el que et diré ara potser et sorprendrà, però t'animo a fer-ho com millor et sembli sense por. Si alguna cosa no la fas prou bé ja vindrà algú a dir-ho, et recomano llegir això: Viquipèdia:Llanceu-vos-hi!. Les pàgines de la Viquipèdia sempre estan en contínua millora, si algú s'equivoca ja vindrà algú a arreglar-ho. Dit això, segueix preguntant o repreguntant el que consideris oportú. Pel que dius del mentor, no és que no n'hagis trobat, jo mateix responent aquest missatge t'estic fent de mentor, no? Endavant.