Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Resum per Kette~cawiki

Conflicte d'interessos. Els canvis cal consensuar-los a la pàgina de discussió

Magda Planelles (discussiócontribucions)

Com a corrector que has estat de la pàgina Escola Súnion, acudeixo a tu per demanar-te que suprimiu la frase que algú ha afegit al final de l'entrada, que diu: El 2016, va rebre una subvenció pública de la Generalitat de 1,2 M d'euros.[2] Es fals i la referència (2)que poseu i que es titula La Bombolla de Sarrià, afirma que Súnion és considerada com una escola d'èlit però no parla cap subvenció L'he intentar eliminar vàries vegades i Pau Cabot m'ha blocat per vandalisme. Segur que l'error provee de que algú ha confós la noticia de que Súnion el 2016 pet sentència del Tribunal Suprem, va rebre la devolució dels interessos de la hipoteca pagats de més a causa d'haver contractat un Swap abusiu. Aquest import s'acostava als 1,2 m d'euros, la mateixa quantitat S'ha confòs aquesta devolució legítima amb una subenció que mai hem rebut. El nostre èxit és fruit de l'esforç i la feina ben feta de tots els professionals de Sûnion i no de les sbvencions. Considero que aquesta afirmació perjudica la nostra imatge i et demano que ho consideris si us plau, i l'elimineu. T'adjunto el link del 2016 que corrobora el que t'explico.

https://www.cronda.coop/Actualitat/Noticies/Swap-hipotecari

I un article aparegut el 2014 en Economia Digital que ja diu que l'audiència de Bcn va fallar a favor nostre, caixa Catàlunya va recòrrer i no va ser fins el 2016 que el Tribinal Suprem va ratificar la sentència.

https://www.economiadigital.es/finanzas-y-macro/la-audiencia-de-bcn-condena-a-catalunyacaixa-a-pagar-1-1-millones-a-la-escuela-sunion_157489_102.html

També t'adjunto la referència 2 que heu posat en el text per si li vols donar una ullada i veuràs que no diu res de la subvencio de 1,2m que s'afirma en la darrera frase afegida.

https://www.elcritic.cat/investigacio/el-top-ten-de-les-escoles-de-lelit-politica-i-economica-catalana-10337

Per mi és molt important que feu aquesta correcció. Si t"ho mires detingudament crec que m'entendràs i podràs revertir aquest afegit que, incomprensiblement, algú el vol mantenir.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola Magda Planelles. Les meves correccions, de fet s'haurien d'anomenar «revisions», no entren en el contingut, reviso que «les formes» s'ajustin a les normes de la Viquipèdia com que no s'esborri cap contingut referenciat. Crec que ja ho havia comentat, aquests comentaris han d'anar a la pàgina de discussió de l'article, és allà on s'ha d'arribar a un consens sobre el contingut. També vull recordar-vos l'existència d'una norma que desaconsella que ningú que tingui cap relació amb el tema de l'article l'editi: Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Gràcies per la vostra comprensió.