Tema de Viquiprojecte Discussió:Patrimoni/2019/llistes/Costera

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Els dos retaules ceràmics de Vallada són els mateixos de Rotglà i Corberà. No tinc clar què ha passat però si no tenim una font alternativa hauríem d'esborrar la secció de Vallada.

MrPotato1010 (discussiócontribucions)

Veig al catàleg de BRL de la Generalitat que a Vallada hi ha un retaule ceràmic de Sant Ramon al carrer del mateix nom. Cal reemplaçar els dos duplicats de Rotglà pel de Vallada, que imagine que no apareix a la llista.

MrPotato1010 (discussiócontribucions)

També hi ha alguns codis de wikidata repetits (i per tant imatges), en retaules i municipis on no toca. Hi ha fins i tot un molí de Benissa! No sé que haurà passat, però toca arreglar-ho.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@MrPotato1010 Si estem parlant del mateix, això darrer podria ser cosa meva però ja hauria d'estar arreglat. Havia afegir els codis de Wikidata amb bot basant-me en els codis IGPCV però el problema és que tenim posats com a codis uns números locals que no són el codi IGPCV, i que es repeteixen entre els diferents municipis. Ara ja ho he revertit i he enllaçat els elements de Wikidata que realment tinguessin un codi IGPCV.

És això? O encara veus algun error d'aquests?

MrPotato1010 (discussiócontribucions)

Encara n'hi ha. A Moixent, Montesa i Rotglà i Coberà encara apareixen enllaçats amb el molí de Benissa i un retaule de Bèlgica. És pel pseudo-codi IGPCV, tens raó.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Em sembla que ara ja sí. Havia desfet les edicions del bot a totes les llistes però en aquesta faltava perquè havíem fet edicions posteriors i no me n'havia adonat.

Resposta a «Secció duplicada»