Tema de Usuari Discussió:Lluis tgn

Bones lluis, el tema és que el club te més de 55 anys

6
Resum per Lluis tgn

Tancat segons Tema:Vu5l0lryj9jw3izt.

Eldesort (discussiócontribucions)

Bones, estic mirant de fer el tema que m'indiques però realment és complicat fer referències historiques a no ser les mateixes que nosaltres puguem penjar a les xarxes. Per exemple el registre d'entitats esportives de la generalitat de catalunya es posterior a la nostra creació. El club que em poses d'exemple és molt jove. Que podem fer?

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Hola @Eldesort:. Les referències tal com indica Viquipèdia:Citau les fonts han de ser independents del subjecte. Per exemple una entrevista en un mitjà de comunicació, un publicació de divulgació històrica, un lloc web especialitzat, etc... Fixa't que per a un lector extern és impossible comprovar la veracitat d'una afirmació si aquesta no està correctament referenciada. Els articles han de tenir un enfocament enciclopèdic i no promocional, consulta allò que la Viquipèdia no és. D'article d'exemple ara et passo Club Excursionista de Gràcia, com veus la informació és concreta, precisa i aporta referències.

Eldesort (discussiócontribucions)

una altra cosa, no puc pujar el logo de la entitat, me diu que no es correcte. Que puc fer? (Associació esportiva Pallars)

Lluis tgn (discussiócontribucions)

Hola, tema logo. Qualsevol logotip té una llicència que no és compatible amb el portal de càrrega general, Wikimedia Commons. Per tan el logo l'hauràs de pujar directament al projecte de la Viquipèdia en català. Segueix les instruccions d'Ajuda:Carregar imatges i altres fitxers multimèdia i al final de tot hi ha l'enllaç per fer-ho. Si veus que no et deixa per permisos d'usuari miraré de carregar-lo jo.

Eldesort (discussiócontribucions)

crec que m'estic sortint amb el tema referències i ara amb la base de dades de l'arxiu comarcal del pallars sobirà aniré fent feina . Ara m'estudio tot el tema d'imatges.

Moltes gràcies

Eldesort (discussiócontribucions)

Bones, ens hem quedat una mica sorpresos, un tal paucabot ens ha anulat la pagina i no entenem on es soporta en conflicte d'interessos. De fet he utilitzat la plantilla d'altres clubs que com el nostre estan a la xarxa.

Pobries batallar-nos el tema

Gràcies