Tema de Usuari Discussió:Medograd

Paucabot (discussiócontribucions)

Manquen referències a Subregió de Bursa

Hola Vurzjx8zjr3jrkpt,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article Subregió de Bursa.

Medograd (discussiócontribucions)

No elimineu aquests articles, ni deixeu cap nota si us plau. Per ara els estic creant per a que existeixin. Més endavant ja ficaré referències. Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

La idea no és eliminar-los, però hauries de posar les referències quan els crees, tal com s'indica a VP:VER. Si no, correm el risc de no posar-los mai. La Viquipèdia està empedrada de bones intencions que no es varen materialitzar mai.

Medograd (discussiócontribucions)

Ja he posat les referències a TOTES les pàgines de regions i subregions estadístiques :)

Medograd (discussiócontribucions)

Per cert, @Paucabot, podríes fer quelcom amb la plantilla de geografia política, sisplau? Que vaig deixar un comentari, però ningú va respondre per ara. Gràcies!

Resposta a «Recordatori fonts»