Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Catalaalatac (discussiócontribucions)

Hola Vicenç,

Dues coses:

1) Motivat per un canvi de domicili (de Sabadell a Granera, al Moianès) i amb ganes de tornar a editar a la Viquipèdia després de forces anys d'inactivitat, m'agradaria encetar un projecte nou: el Viquiprojecte:Granera, una eina de seguiment des d'on millorar els diversos articles referents al municipi. Ahir ja li vaig comentar a en @Kippelboy, per si em podia donar un cop de mà en la creació del projecte. I et volia demanar que també, si et ve de gust, m'ajudessis a crear el viquiprojecte. La resta, ja m'ho faré com pugui i amb ajuda (espero) d'en @Claudefà.

2) L'altre tema és que, arrel de la meva primera idea inicial (del Viquiprojecte:Granera) i buscant informació he trobat això (una base de dades del patrimoni cultural del municipi). I ja he anat més enllà. Sabent que fa temps que vas començar a fer llistes de monuments, patrimoni natural i potser algun projecte més que desconec, volia comentar-te que si t'animaries a crear el Viquiprojecte:Patrimoni cultural, basat en la base de dades Mapes de Patrimoni Cultural feta per la Diputació de Barcelona (no trobo cap base de dades feta per les altres diputacions). Et podria ajudar de bon grat, mentre en sàpiga i tingui temps. Has pensat en indexar totes aquestes bases de dades a la Viquipèdia? Seria un projecte interessantíssim!

Moltíssimes gràcies.

Catalaalatac (discussiócontribucions)

Hola Vicenç, el punt 1 ja l'he resolt. He fet servir el Viquiprojecte:Patrimoni que vas crear i he copiat moltes coses i les he anat adaptant al Viquiprojecte:Granera (de moment, encara està per acabar).

Sobre el punt 2, ja em diràs. Només afegir que si es fés es podria seguir el mateix format de taules que en els projectes de monuments, patrimoni, etc.

Resposta a «Viquiprojecte:Patrimoni cultural»