Tema de Usuari Discussió:Paucabot

EPE2000 (discussiócontribucions)

EPE2000

He traduït l'article "David Mabberley" de l'anglès i ara volia acabar de polir-lo.

Lògicament surten moltes institucions britàniques, ciutats, etc. o en general de països anglosaxons (Tetbury, Rendcomb College, Cirencester, St Catherine's College, Oxford, etc.) i els enllaços eren amb la en.wikipedia (de la que s'ha fet la traducció, el mateixos enllaços) ja que molt difícilment figuraran a la ca.wikipedia. No és millor enllaçar amb la mateixa wikipedia? i si mai es fa l'article en català ja s'actualitzarà l'enllaç.

Fins la versió "01:53, 4 nov 2020Rebot" es mantenia tal com vaig fer els enllaços; però a les 2 darreres versions teves, s'han destruït els enllaços esmentats (i surten en vermell, com enllaç que encara no existeix).

Ja diràs. Salut

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia. No, no has de posar enllaços a altres versions de Viquipèdies. Pensa que no tothom té perquè entendre una altra llengua, sigui l'anglès o l'urdú.

Això també es fa per mantenir la integritat de l'obra, per tal de que els articles enllacin a altres articles de la Viquipèdia. Si hi ha enllaços en vermell, això ens serveix per detectar els articles que no tenim i, eventualment, qualque dia es crearan (o no).

Més informació a Viquipèdia:Enllaços entre viquipèdies#Enllaços dins del text.

EPE2000 (discussiócontribucions)

1 Agraït per la resposta

2 A Historial pots canviar la meva IP (3 vegades en 2 articles) per EPE2000 o eliminar sencera la fila corresponent?

3 Al final de l'article Mabberley's Plant-book ha quedat una taula amb un altra llengua. Cal elimina-la i suposo que seria bo afegir la taula equivalent en català (taula superior dreta, com per exemple la de Diccionari de la llengua catalana de l'IEC). Podeu fer aqueta nova taula?, Ho he de fer jo? (trobo sempre una mica complicada la mecànica). La foto de la portada és fàcil trobar-la per internet i també si cal la puc fer, tinc el llibre. Per altre banda incloure fotos m'ha semblat que no és fàcil.

Sobretot en articles nous, en costa seguir la mecànica.

Salut

Paucabot (discussiócontribucions)
  1. Ok.
  2. Hola, EPE2000. Em sap greu però no puc ni eliminar la fila ni canviar la IP pel teu nom d'usuari. El que sí que puc fer, crec, és ocultar la IP. Va bé?
  3. Fet!. Veges Ajuda:infotaules
EPE2000 (discussiócontribucions)

Hola Paucabot,

2. Ok, ocultar el meu IP em sembla perfecte (crec que és a 3 llocs).

3. Miraré de completar-la

4. Article "Tela Botanica": El vaig repassar a fons, crec que ja es pot treure el rètol: L'article necessita millores de traducció.

Salut

Paucabot (discussiócontribucions)

Ja he ocultat les IPs.

Resposta a «"David Mabberley"»