Tema de Viquiprojecte Discussió:Biotecnologia alimentària UAB

Salta a la navegació Salta a la cerca
Annamartin99 (discussiócontribucions)

Bona tarda Xavi,

Si per a redactar tot un apratat hem fet servir vàries fonts de manera que l'explicació és el consens entre totes elles, podem posar totes les referències usades juntes al principi del paràgraf?

Gràcies.

Anna Martín

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @Annamartin99,

Per defecte les fonts mai poden anar a principi de paràgraf ni a l'encapçalament d'una secció. Tal i com es regeixen els articles i textos divulgatius, si un paràgraf és prou curt, sí que n'hi podeu acumular dos o tres fonts seguides al final. Tanmateix, si el paràgraf és de diverses línies seguides i té diferents punts i seguits (oracions separades), allò òptim és que cada oració tingui la seva (o seves) fonts. Per exemple, en un mateix paràgraf de 8 línies la font [14] pot aparèixer-hi en 3 ocasions.

Això permet que la persona que ho llegeix pugui contrastar i verificar el què es diu en cada frase de manera directa i incrementa la qualitat i el rigor de l'article. És similar al fet de citar un llibre de 400 pàgines, però no dir quin capítol o pàgina en qüestió s'ha consultat i deixar-ho a la sort del qui l'ha de llegir i comprovar el què hi diu.

Espero haver-vos ajudat amb la resposta. Bona setmana!

Resposta a «Referències»