Tema de Usuari Discussió:Medol

Resum per Medol

Dubtes edició

Irena GE (discussiócontribucions)

Hola en aquesta pàgina Les Akord's no surt la informació correcte del grup d'harmoniques. Ja que en aquesta pàgina en Joaquim Fuster obvia els altres membres del grup que van ser fundadors abans de que ell arribés. És a dir, quan el senyor Fusté va arribar al grup estava format per 4 membres: Francesc P. Campà, que es el que va posar el nom, Josep Vidal, Rossendo Bergueda i Francesc Torà.

No entenc el perquè m'heu borrat la informació correcta que he afegit. El meu avi de 92 anys es un dels fundadors, i no en Joaquim Fuster que va arribar més tard, i per això jo conec la informació en primera persona, i aquest home s'ha apoderat del grup com si ell fos el fundador quan no va ser així.

Medol (discussiócontribucions)

Bon vespre. Havies eliminat senes cap tipus de discussió informació correctament referenciada i a més tenint un clar conflicte d'interessos. Ho he afegit, però acabarà esborrat si no s'hi afegeix alguna referència. Pots editar qualsevol pàgina amb la que no tinguis conflicte d'interessos, aquesta no. Pots comentar els canvis, en tot cas, a la discussió de l'article o aquí. Qualsevol cosa, pregunta. Salut.

Irena GE (discussiócontribucions)

Hola, i quines referencies vols? fotos? revistes? Digues i si cal tenvio tot

Medol (discussiócontribucions)

Aquí explica què són les fonts fiables: Llibres amb isbn aliens del subjecte, articles llargs de publicacions destacades d'àmbit general, revistes, etc. Si tens fotos per carregar que has fet tu o de les quals tens els drets d'autor les pots carregar aquí i després es poden fer servir per l'article. Però si tens dubtes sobre els drets de les imatges no les carreguis, que s'esborraran. Només pots alliberar de drets les fotos fetes per tu o que l'autor hagi mort fa més de 70 anys.

Irena GE (discussiócontribucions)

Tranquil, ja ho he borrat. Esta clar que Viquipedia no es de fiar. Vaya tela!!!!

Irena GE (discussiócontribucions)

em podries dir si hi ha algun lloc per denunciar Viquipedia? Gràcies.

Medol (discussiócontribucions)

És una política de la viquipèdia que les persones amb conflicte d'interessos no editin els seus articles, el que no vol dir que no puguin suggerir canvis, com t'he comentat. També cal que la informació sigui referenciada, pensa que sinó qualsevol podria dir el que li semblés. Si la queixa és per aquest article en concret, el millor seria que en deixessis constància aquí. Qualsevol altra cosa, pregunta.

Irena GE (discussiócontribucions)

I com puc refenciar-ho? Si tinc fotos a paper i informació a paper, la familia del traidor ja sen va encarregar de totes les de internet. A cap lloc, evidentment, posa que va traicionar els seus companys i es va apoderar dun nom que no era d'ell ficant-se ell mateix al capdavant

Medol (discussiócontribucions)

Ja t'he comentat que les fotos, si en tens els drets, es poden carregar a commons. La informació que no es pot sustentar en cap referència no té lloc a la Viquipèdia perquè és una enciclopèdia que es basa en la verificabilitat. Ho pots llegir aquí. Viquipèdia:Verificabilitat