Tema de Usuari Discussió:Toniher

Leptictidium (discussiócontribucions)
Toniher (discussiócontribucions)

Hola Lepti, tot bé! Espero que igualment. En el seu dia precisament havia provat de fer-ho com a plantilla i que l'any fos un paràmetre. Malauradament amb Listeria no era possible (si més no en aquell moment, ara caldria veure-ho). Com que no deixen de ser continguts, vaig deixar-ho en una pàgina, espai de noms principal (que malauradament no acaba de sent subpàgina). No tinc cap opinió forta pel que fa a quin espai de noms seria millor en la situació actual. Personalment no crec que hagués de ser plantilla, per tota la repetició d'anys i tipus, però mentre no sigui possible el que explico a dalt, tampoc tinc cap millor solució.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Si ho he entès bé, el Listeria només és necessari per crear pàgines noves, oi? És a dir, les Creus de Sant Jordi del 2019 (o 2018, 2017, 2016, etc.) ja estan tancades i no es pot atorgar una Creu de Sant Jordi retrospectivament per un any anterior, oi? En aquest cas, es podrien convertir a plantilles les edicions d'anys anteriors?

Toniher (discussiócontribucions)

Hola Lepti, no, també modifica les pàgines existents i té sentit que ho faci si hi ha novetats, canvis de descripció de com ara imatges o similars des de Wikidata. No ho sé si Listeria modifica plantilles també, m'imagino que sí però caldria veure-ho... Els avantatges que veig en emprar l'espai de noms de plantilles en comptes del principal és una sintaxi de transclusió més fàcil i que no es compta com a pàgines de contingut addicionals. Però bé, poc més que això. La veritat és que tindria sentit un altre espai de noms precisament per a casos com aquests, però no sé fins a quin punt és una excepcionalitat (a menys que volguéssim repetir-ho, que no ho veuria malament a nivell personal, en altres circumstàncies).

Leptictidium (discussiócontribucions)

D'acord. Ho dic sobretot perquè aquestes pàgines tan curtes apareixen com a falsos positius en llistes de manteniment generades automàticament (per exemple, a «Pàgines més curtes»).

Leptictidium (discussiócontribucions)

Hola de nou, Toni. Espero que estiguis bé. Per evitar que aquestes pàgines donin falsos positius a «Pàgines curtes», veuries factible afegir-hi algun text ocult (com ara dues repeticions del Lorem ipsum) perquè guanyin un bon grapat d'octets? Afectaria la feina del Listeria?

Toniher (discussiócontribucions)

Hola Lepti! Podem afegir-hi un simple comentari descriptiu amb prou longitud per evitar això de pàgines curtes si vols... Prova tu mateix en algun cas. Compto que no afectarà Listeria (ni es veurà afectat per Listeria) si és abans de la crida... Entenc que el comentari HTML el tens present https://www.mediawiki.org/wiki/Help:Formatting/ca Gràcies!

Leptictidium (discussiócontribucions)

Sí, és clar. Gràcies a tu!

Resposta a «Llistes de creus de Sant Jordi»