Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Actualització important de Infotaula d'Organització

6
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Bon any, estimadíssims viquipedistes !!

L'any ens porta una novetat ara que s'acaba la Quinzena de la Qualitat.

Si mireu aquest menú podreu navegar per les pàgines d'exemples de la revisada {{Infotaula d'organització}} amb les tipologies d'articles que s'han incorporat al seu tractament. El que veieu és la versió en proves i és el moment ideal per que unes desenes d'ulls experts li trobin errors o, més apassionant, proposin més millores. És una bona oportunitat perquè ara és més fàcil d'atendre les vostres peticions.

(Si us plau deixeu les propostes i peticions a la seva pàgina de discussió per no perdre l'històric de peticions)


Els canvis més importants provenen de la incorporació dels clubs esportius, si bé encara manca migrar els articles que tenen {{Infotaula club esportiu}}. Una de les conseqüències ha estat un tractament del mapa que permet representar fins a 6 seus i 2 estadis, quan abans només es contemplava la seu central; aquest canvi, òbviament, és vàlid per qualsevol organització, com ara els campus de les universitats. S'ha resolt també el problema de les diferents denominacions d'una mateixa entitat quan canvia de nom sense canviar de funcions, com el cas dels equips de basquet o ciclisme que porten el patrocinador al nom.

S'han afegit alguns retocs que fan més viable utilitzar-la també per a grups, nissagues, moviment o creences, per tal de repescar articles que ara no tenen infotaula. Mireu els exemples perquè segur que afegint coses que manquen a WD, ens pot quedar un article molt millorat.

També s'ha integrat la infotaula d'aerolínies amb la incorporació a WD de dades manuals que frenaven la seva integració.

Resten pendent les seleccions nacionals esportives, ja que la seva integració suposarà la pèrdua d'un 60% del contingut que, en realitat, és el medaller que hauria d'estar (si no ho està ja) al cos de l'article i que en molts casos està molt desactualitzat. Aquesta feina requerirà d'un consens previ amb els amants dels esports i ja ho abordarem en un altra fase.

Res més, desitjant veure que em demaneu.

Salut !

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Bon dia. No heu deixat cap proposta de canvi o millora. Assumeixo que ja us està bé.

Aprofito per afegir que també mostra els escons que tenen els partit polítics a les diferents cambres on hi són presents.

Ho passaré a producció. Atents si hi trobeu alguna cosa incorrecta.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

L'únic però són les mànegues dels equips de bàsquet, que es veuen estranyes a la infotaula de l'esquerra, però no a la de la dreta, dels clubs històrics.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@TaronjaSatsuma Quin cas et refereixes ?. Pot ser un error de la conversió que ha sofert el tema uniformes. Però l'objectiu és que surti com estava.

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Solucionat !

Resposta a «Actualització important de Infotaula d'Organització»