Tema de Usuari Discussió:Docosong

LluisParent (discussiócontribucions)

Bona tarda.

Estic intentant afegir la biografia de Vicenç Mas Rodriguez i alguna cosa faig malament, però no aconsegueixo de que es vegi.

Podries ajudar-me ?

Gràcies

Docosong (discussiócontribucions)

Entenc que us referiu a la prova que esteu fent a Usuari:LluisParent. Esteu treballant en una pàgina d'usuari, no en un article de la Viquipèdia, vegeu Ajuda:Com iniciar una pàgina. Tanmateix, la pàgina té moltes mancances i no crec que sigui admissible a la Viquipèdia perquè no s'aporta cap font fiable que parli del biografiat. Per altra banda, teniu relació amb el biografia? Recordeu que les enciclopèdies es basen en el principi de neutralitat, no és recomanable que persones que tenen relació directa amb el biografiat facin el seu article enciclopèdic. Salutacions!

LluisParent (discussiócontribucions)

Perdona, però no se com ho he d'afegir, en el mateix article hi adjunto un enllaç al Arxiu Històric de Sabadell amb un filmet que porta el seu nom, i la resta d'enllaços son tots oficials i estan admesos.

Com he d'aportar aquestes fonts ?

LluisParent (discussiócontribucions)
Docosong (discussiócontribucions)

Això són llibres on ha col·laborat com a il·lustrador. Tret del primer, que indica que parla d'ell. no veig que siguin suficients per fer admissible l'article. Doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Fonts fiables

Docosong (discussiócontribucions)