Tema de Usuari Discussió:Magenri

Capsot (discussiócontribucions)

Bon vespre,

Espere que et vaja tot molt bé. Gràcies per totes les teues nombrioses i valuoses edicions. Enhorabona! Escolta, enguany celebrem el 20é aniversari de la Viquipèdia i trobe que hi hauries de participar. No tenim cap reusenc i convé que algu' represente la teua ciutat! Es fan vi'deos curtets de viquipedistes que celebren aquesta fita. Et deixe els detalls principals del missatge que va deixar Sorenike a la Taverna (tens fins al 28 de febrer si vols enviar alguna cosa):

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."


Espere poder comptar amb tu! Molt bon vespre i una setmana excel.lent. Fins ben prompte. Claudi/Capsot

Resposta a «Bon vespre!»