Tema de Usuari Discussió:Jove

Capsot (discussiócontribucions)

Bon vespre Gerard,

Espere que tu i tots els teus estigueu molt bé. Supose que ja ho saps però la Viquipèdia fa 20 anys (una gran fita) i et necessitem per a celebrar degudament l'aniversari de la nostra enciclopèdia. Et demane doncs de participar al vídeo que està fent-se amb molts viquipedistes. Trobe que n'has de formar part, ets una persona de les persones més essencials de la Viquipèdia treballant-hi amb constància i qualitat durant tant de temps! I tant de bo pugues fer-ho moltíssims anys més... T'agraïria moltíssim la teua participació. Et done les dades més importants del que va posar el company Sorenike a la Taverna de la Viquipèdia:

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."

Es pot enviar fins al 28 de febrer.

Moltes gràcies de nou per a tot Gerard! Si alguns no saben apreciar la teua faena, jo sí que ho sé fer. You are one of us! :) Que et vaja tot molt bé, molt bon vespre i molt bona setmana! Fins ben prompte! Claudi/Capsot