Tema de Usuari Discussió:Jmarchn

Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia!

Espere que et vaja tot molt bé. Veig que fas edicions amb gran, i molt gran qualitat a l'àmbit mèdic. Moltes gràcies i enhorabona. Tant de bo continues fent-ho i ajudant a millorar la Viquipèdia durant molt de temps.

Escolta, t'agrairia que participares al vídeo que fem per al 20é aniversari de la Viquipèdia! Trobe que hem de fer alguna coseta per a demostrar que som una gran comunitat, i sé que ho faràs molt bé. En Sorenike ha deixat més detalls a la Taverna però tens més avallet les dades essencials:

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."

En teoria s'hauria d'enviar abans de mitjans de la setmana vinent però com més aviat millor per a Marc, el company que es dedica tan gentilment a l'edició.

Espere que t'hi engresques, i que puguem comptar amb tu! Una abraçada ben bona! Molt bon diumenge! Claudi/~~~~

Resposta a «Bon dia!»