Tema de Usuari Discussió:Jove

Beusson (discussiócontribucions)

Bon dia. He vist que has desfet un canvi on treia una referència de farciment, totalment innecessària i que no aportava res. Aquesta referència havia estat posada per una IP amb un clar VP:CI. Pots veure'n més a [Referències «controvertides»].

Independentment d'això, en un altre cas, potser sí que es podria substituir, però una referència a una sola obra de l'autor, quan aquest és prolífic com fou en Barril, crec que no aporta res.

Si creus que tinc raó, pots treure de nou la referència, i si no ho veus clar, no passa res. Ens pots donar un cop de mà a treure els centenars d'edicions spam que van crear aquestes IP.

Fins aviat.

Jove (discussiócontribucions)

Bon dia @Beusson:. Sí, efectivament, he vist que hi ha un conflicte de CI però si, jo, demà, consulto la font i veig que és font fiable per la referència, canviaria les coses? Vull dir, que el problema en aquests casos sembla més el missatger que no pas el missatge. S'inverteix la presumpció de veracitat? Sense voler pretendre revertir totes les edicions de l'IP, m'agradaria apel·lar a un sentit constructiu per buscar referències, a ser possible accessibles des d'internet, que substituïssin les esmentades. Hi ha usuaris que sembla que trobin gust a destruir la feina feta (no em refereixo ni de bon tros a tu) desgastant el projecte a la incorporació de nous usuaris. Prenc el relleu i intento trobar una alternativa. Gràcies per la comprensió. Fins aviat.

Jove (discussiócontribucions)
Beusson (discussiócontribucions)

Gràcies a tu! Només vull comentar, que en el cas que siguin referències necessàries, encara que siguin del nopca, les deixo igualment (o en cerco d'altres que diguin el mateix, però que no siguin seves). El cas del Joan Barril, és com deia abans, un cas diferent, on, crec que una sobrereferenciació tampoc aporta res. Seguim!

Jove (discussiócontribucions)

Bé, hi ha qui et reclamarà que enlloc apareix el nom i l'any de les obres i tindrà raó però tampoc penso que s'hagi d'arribar a aquest nivell d'exigència immediata. El lector ha de saber "llegir" la fiabilitat d'un article així com les seves fonts. Tot depèn del nivell de millora al què es vulgui arribar. Salut i bona setmana!