Tema de Viquipèdia Discussió:Viquimarató 100 edicions de la Volta a Catalunya i ciclisme a Vilanova i la Geltrú

Jordiff (discussiócontribucions)

@Pcm M'agradaria ajudar a actualitzar Categoria:Guanyadors d'etapa a la Volta a Catalunya però tinc un dubte, creus que l'actual divisió és correcte? No sóc cap expert, però trobo molt enrevessat que hi hagi subdivisions per comunitats, països i després 37 ciclistes a part. No hauria de ser més uniforme tot plegat?

Després volia preguntar si hi ha alguna opció de col·locar molts ciclistes de cop o s'han de posar d'un en un en aquesta categoria quan els vols inserir. Gràcies!

Pcm (discussiócontribucions)

Per fer categories a la viquipèdia en català cal que hi hagi 5 elements. d'aquí que hi hagi ciclistes que no estan posats dins cap subcategoria, perquè falten elements per incloure'ls. Potser es pot crear alguna subcategoria més, com la de ciclistes australians, perquè en les darreres edicions els germans Yates han guanyat etapes i no s'ha creat encara la seva categoria.

Sobre les subdivisions per comunitats, països... es podria crear una categoria que fos Categoria:Guanyadors d'etapa a la Volta a Catalunya de l'àmbit catalanoparlant. Englobaria els catalans, balears i valencians...

Per fer canvis generals hi ha el Cat-a-lot. remena a preferències - ginys i ho pots activar. Has de vigilar molt amb aquest giny. Si t'equivoques la pots fer molt grossa i s'hauran de desfer els canvis de manera manual.

Espero hagi estat d'ajuda.

Resposta a «Dubtes per ajudar»