Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[11a setmana] El diumenge de les referències

14
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon vespre a tothom. La setmana passada, tots els articles sobre aliments fermentats que no tenien fonts van ser referenciats durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 239 articles de diferents temes.

L'onzena edició comença demà, però ja he dut a terme el «sorteig» de la categoria per si voleu anar fent via. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Geografia de la regió d'Occitània. Podeu consultar aquí tots els articles sense referències sobre el tema (54 en el moment d'escriure aquestes línies).

Notifico els participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie: i @Medol:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Alvaro Vidal-Abarca (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Bisbat_d'Albi Fet!

Ajac La única frase que té, ja li he posat referència. Si algú s'anima a ampliar-lo, ... Quan he mirat la versió francesa (la seva llengua) he pensat que si no els interessa a ells, poc podem fer nosaltres. No la marco com a "Fet", perquè simplement he canviat de merda a porqueria.

Bram Fet!

Beusson (discussiócontribucions)
Laurita (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Ja en portem 20/54, és a dir, un 37%. A veure si podem arribar a la meitat avui!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Molts dels que queden són de geografia i són absolutament pobres en contingut (probablement creats amb bot). De fet, no manquen referències, sinó contingut. Curiosament a la frwiki hi ha poc material o està sense referenciar, però a l'enwiki s'hi pot trobar alguna cosa més.

Beusson (discussiócontribucions)

En queden 23. Per tant, n'hem fet 31/54. (57%) No pas mal!

Willy31igd (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Sense comptar els que es van retirar de la llista per altres motius (p. ex. fusions), ahir vam referenciar 28 articles, cosa que porta el total des de l'inici del projecte a 267. Bona feina, gràcies i fins la setmana que ve!

Pallares (discussiócontribucions)
Resposta a «[11a setmana] El diumenge de les referències»