Tema de Usuari Discussió:Leptictidium

Medol (discussiócontribucions)

Ho has tornat a fer @Leptictidium !

Amb edicions en articles que van des de (134340) Plutó als ànecs, veiem que ets tercer en la classificació del mes d'abril del concurs per crear i millorar 10.000 articles a la Viquipèdia!

Dels quatre premis t'endús el tercer. Es tracta d'una capsa regal d'experiències úniques on pots escollir entre restaurants, rutes culturals i natura, entre d'altres. Les activitats proposades són per fer principalment a Catalunya i tens dos anys per escollir la que més t'agradi i gaudir-la.

Ara només cal que ens indiquis a través d'un correu a secretaria@wikimedia.cat on t'ho hem d'enviar. Recordem que aquest regal és possible gràcies a Amical Wikimedia, l'organització independent de voluntaris que fomenta el coneixement lliure, la llengua i la cultura catalanes.

Aprofitem per animar-te a seguir col·laborant intensament al projecte!

Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia, @Medol:! Moltes gràcies a tu i l'Amical per aquest detall. Com que ja vaig guanyar un premi el mes anterior, per no acaparar els regals, si és possible m'agradaria cedir-lo a algun altre dels usuaris que han fet una magnífica feina en aquest concurs.

Medol (discussiócontribucions)

Molt bé, contactem amb el següent classificat doncs. Gràcies a tu.

Resposta a «Els 10.000 articles vitals»