Tema de Usuari Discussió:Paucabot

David.osa89 (discussiócontribucions)

Hola Pau,

fa unes setmanes vas etiquetar com a Currículum la pàgina ISERN i ara he pogut revisar-la per aplicar alguns canvis. He rellegit les pàgines de Llibre d'estil i Allò que la Viquipèdia no és i he aplicat algunes modificacions en els temps verbals, he eliminat alguna expressió que semblava tenir un to o rerefons comercial que no pretenia i, finalment, he afegit una citació que havies requerit.

Si trobes que hi ha quelcom més que s'hagi de modificar perquè no es consideri Currículum, estic a la teva disposició. Moltes gràcies pel suport.

Paucabot (discussiócontribucions)
David.osa89 (discussiócontribucions)

Hola, Pau. Gràcies per la teva resposta. Vaig llegir l'enllaç sobre CI en el seu moment i ara l'he tornat a rellegir.

Fruit d'aquesta segona lectura, he creat la meva pàgina d'usuari amb informació sobre els meus interessos. Malgrat la relació que hi pot haver entre el que em crida l'atenció i els articles que edito, no tinc cap relació ni interès econòmic o de cap altre tipus. Comprenc perfectament que si fos així es posaria en risc la neutralitat.

Si em doneu suport de cara a poder editar correctament la pàgina esmentada, us ho agrairé. Crec que és interessant que una marca com aquesta pugui tenir la seva pàgina a la Viquipèdia pel seu abast i rellevància dins el sector, com ho pot ser, per exemple, Casa Tarradellas.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, David. Si mires els articles que has escrit, presenten diversos problemes comuns i que podrien fer pensar que tens relació amb aquestes persones i empreses. Ah, i si ets el mateix David Osa que treballa a una agència de comunicació, de ben segur que aquests tipus d'edicions no serien les més recomanables.