Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Jmarchn (discussiócontribucions)

A Commons hi ha en funcionament l'ImageAnnotator, en detall a Help:Gadget-ImageAnnotator i amb unes característiques d'instal·lació per les qual no estic autoritzat (Com fer-ho). Com tot sistema té avantatges i inconvenients. I si bé el seu ús és minoritari, és prou interessant. L'havíem començat a utilitzar amb el veí de la meva mare per situar elements en uns mapes, concretament de Calella. Potser amb la idea d'importar-ho a la Viquipèdia. Però això no és possible ja que actualment no hi funciona i que cal fer-ne la instal·lació prèviament.

Aleshores seria acceptable i que algun responsable ho instal·lés?.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Estaria bé que es pogués instal·lar perquè tenim algunes imatges amb notes. Crec que l'@Isidre blanc n'ha afegit algunes a les infotaules però ha hagut de posar al peu l'enllaç per que els lectors interessats vagin a veure les notes a Commons.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Crec recordar que les anotacions no es veien directament a l'article, sinó que calia clicar per obrir la imatge i llavors es veien les zones i els comentaris. Vaig fer proves amb File:StPau-Administracio-façana-7179sh.jpg, que està dins l'article Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

En aquell moment es va veure que no resultava pràctic i, pot ser es va desinstal·lar. No ho sé, perquè jo em vaig desinteressar. Veig que ara no es veuen ni obrint la imatge.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Ara mateix s'ha d'obrir la imatge a Commons per veure les notes, suposo que perquè aquí no tenim instal·lat el giny. A Commons funciona fins i tot sense obrir la imatge (exemple) i m'imagino que si estigués instal·lat aquí funcionaria també a qualsevol pàgina.

Jmarchn (discussiócontribucions)

No tenim instal·lat ImageAnnotator, d'aquí la meva petició de que algú amb permisos ho instal·li.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Què bé. Doncs si aquest funcionament a Commons també fos igual a VP, pagaria la pena instal·lar-ho, com comenta en @Jmarchn.

Yuanga (discussiócontribucions)

Sembla interessant, sí.

Resposta a «Notes en les imatges»