Tema de Usuari Discussió:Alzinous

Salta a la navegació Salta a la cerca
RobertAR1995 (discussiócontribucions)

Bona tarde,

Un plaer poder contactar-te. T'escric perquè el 30 de maig vaig crear l'entrada "Bruno Sanders" i em vas posar una etiqueta de "currículum". Vaig estar revisant el manual d'estil de Viquipèdia, adaptant l'esctructura i desenvolupant una mica els continguts ja mencionats, i crec que ara ja s'adecua a l'estructura que tenen articles similars a aquest.


M'agradaria que ho comprovessis i, si així ho consideres, poguessis retirar l'etiqueta que hi figura. O si creus que s'ha de modificar alguna cosa més, em pegues un cop de mà. Mil gràcies per ajudar-me a seguir millorant com a editor.


Salutacions.

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola RobertAR1995, has fet molt bona feina. L'etiqueta o plantilla currículum se sol posar quan l'article és un seguit de frases curtes que segueixen un ordre cronològic on, a vegades, es donen detalls que, en realitat, no tenen valor enciclopèdic. Bé, tal com m'has demanat, he fet alguns canvis i he retirat la plantilla de currículum. Et comento algunes de les modificacions que he fet. D'entrada, veuràs que he eliminat els títols de les seccions. Potser et sorprèn, però quan l'article no és molt llarg no són necessaris i, fins i tot, poden arribar a donar la sensació de voler inflar un article amb poca substància. Després, he eliminat informació que estava repetida diverses vegades o informació que no tenia interès enciclopèdic. He revisat una mica la redacció. Algunes coses a tenir en compte són les següents: mantenir a tot l'article el mateix temps verbal, quan et refereixes a la persona cal fer servir el cognom (si només fas servir el nom queda molt de 'coleguis'), els anglicismes van en cursiva i els títols d'obres artístiques, com ara, el títol d'un llibre, també. Una altra qüestió són les referències. Un canal de youtube o una pàgina de facebook no són referències ideals. Veuràs que alguns d'aquests enllaços els he passat a la secció 'enllaços externs'. Penso que al final he acabat eliminant una referència. No es tracta de posar-hi moltes, sinó de trobar les que són bones, és a dir, fonts fiables, publicades i externes al subjecte. Per això mateix, un llibre escrit per la persona biografiada no es pot fer servir com a referència. Crec, que més o menys, això és tot. Si tens qualsevol pregunta em tornes a escriure. Gràcies per la feina i endavant. Has pensat continuar fent més articles? Si necessites ajuda, ja ho saps. Siau! --aLZiNous: conversa 19:25, 10 juny 2021 (CEST)

RobertAR1995 (discussiócontribucions)

Ha quedat molt bé. És un goig trobar gent simpàtica amb qui poder seguir aprenent. La veritat és que m'encantaria seguir escrivint. Crec que viquipèdia és una eina molt interessant i necessària en un món digital com el nostre; i per tant, m'encantarà estar en contacte amb tú per contribuir a millorar-la. Una abraçada!

Alzinous (discussiócontribucions)

Estaré encantat de donar-te un cop de mà quan faci falta :-)

Resposta a «Dubte»