Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Hola, Vicenç. Com va la vida?

Estic fent un upgrade de la infotaula persona i, he mirat de trobar algunes línies estres que apareixen al bloc del càrrecs. Els errors de bulto ja estaven corregits anteriorment, però queden alguns que no sóc capaç de trobar-los. A special:permalink/27465972 hi ha tens el cas de Laura Borràs i Castanyer (Q16179626) amb el codi exclusiu del tractament de la P39 tal qual està a la infotaula, on només he afegit una table class=wikitable per que guixi els requadres. Em despista que càrrecs amb el mateixos paràmetres es comporten diferents; he arribat a pensar que sigui algun cosa supra-cicle, ja que el senars tenen extra-línia i els parells, no.

Bé, no és un tema urgent ni per gravetat i, a més, estaré uns dies fins acabar de fer tots els canvis (treballo a Plantilla:Infotaula persona/proves). He pensat que pot ser una bona excusa per retrobar-te amb el món del HTML.

Vriullop (discussiócontribucions)

Faltava tancar un tr en el rowformat. Amb això encara queda una línia buida però és extern a l'invoke. Aquest genera l'html correctament, sense cap cel·la buida, excepte el table i tr inicials i finals. La cel·la buida que queda la deu generar l'infobox child, no sé per què.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Grrr !. Error de novell. Gràcies.

Resposta a «Línies extres»