Tema de Usuari Discussió:Alzinous

Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Moltes gràcies pels teus comentàris, em llegiré amb atenció això de les pàgines orfes, no en tenia ni idea...encara em falta molt per aprendre el funcionament de la viquipèdia. Aquesta dona, tot i que fa molts anys que és morta i oblidada, no era una desconeguda, em sorpren que no tingui cap enllaç. En el seu moment va ser notícia, li van fer entrevistes a la TV. i premsa, li van dedicar capítols a diversos llibres i publicacions, i juntament amb el seu marit, també deportat, van ser presidents de l'amical de Mauthausen. Precisament em dedico a investigar aquest tipus de dones, sobre tot les més desconegudes. Salutacions cordials.

Alzinous (discussiócontribucions)

Hola Anna, aquest article que has iniciat està força bé, has aconseguit despertar la meva curiositat. A més, formalment és força correcte i està molt ben referenciat. He enllaçat l'article des d'altres entrades per tal de desorfenar-lo. Pots veure quines pàgines enllacen un article fent clic, a la columna de l'esquerra, damunt de 'Què hi enllaça'. Si estàs interessada en escriure articles sobre dones hi ha un grup dins la Viquipèdia catalana que et pot interessar, Viquiprojecte:Viquidones Wikimujeres. Abans de la pandèmia feien trobades presencials setmanals, ara les continuen fent virtualment. La responsable és la usuària Tiputini (discussió contribucions registre). Salutacions.

Anna maria batalla (discussiócontribucions)

Gràcies per les correccions, orientacions i per la suggerència de les viquidones, conec la Tiputini, abans de la pandèmia havia anat a alguna trobada, però em falta molt rodatge, sobretot en els aspectes tècnics del programa, llàstima que tot hagi quedat aturat per la pandèmia. Espero que un dia o altre podrem tornar a la normalitat.

Alzinous (discussiócontribucions)

Si tens problemes tècnics sempre pots demanar ajuda. Molts usuaris i usuàries estarem encantats d'ajudar-te. Tot i així, estàs fent molt bones edicions i si tens alguna dificultat no es nota gens. Molts ànims i molta força!

Resposta a «Constanza Martínez Prieto»