Tema de Usuari Discussió:Robertgarrigos

Pau Nemo (discussiócontribucions)

El peu de la imatge de la taula és incorrecte. Probablement no és culpa teva. Jo no ho sé corregir. Salut!

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

És un problema amb la infotaula. Si fas clic a la imatge podràs veure totes les imatges que hi ha a la WD. A la infotaula es veuen totes les llegendes de les imatges, encara que només es mostri la primera imatge. Ara veuràs que es veuen dues llegendes, perquè n'he afegit una. M'ho estic mirant.

Pau Nemo (discussiócontribucions)

Mercès per la bona feina i el teu comentari.

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

De moment ho he resolt mostrant només el primer text trobat, que no resol el problema si només n'hi ha un i no és el de la primera imatge, en el cas de tenir diverses imatges. A veure si faig una consulta amb el mestre @Amadalvarez:

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Robertgarrigos @Pau Nemo Arreglat: Special:diff/29007582

L'explicació és: la recuperació d'imatge i el seu peu s'ha de fer simultàniament en una única lectura WD. La infotaula feia servir un codi antic que funciona bé quan no hi ha múltiples imatges, o no tenen peu (P2096).

Tal com actuava recuperava la primera imatge i després el primer peu que trobava en català. Com que la primera imatge (en realitat és la quarta, però té activat el flag de "preferit") no tenia peu català, i la primera imatge amb peu català era la 5a, feia un entrecreuament il·lògic.

Salut !

Resposta a «Òbol»