Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Bona tarda-nit, Vicenç: mira't aquesta edició, si us plau. En veuràs altres en aquesta mateixa llista. És un sistema que utilitza l'Enric per substituir fotos: canvia la foto a WD i treu la que hi havia a la llista de monuments. Com que la llista, si no té foto, la treu de WD, el resultat és el mateix que si hagués canviat també la foto a la llista. Hi veus alguna pega? Jo no n'hi sé veure cap. Inclús he pensat que, quan categoritzo, no cal afegir el nom del fitxer a les llistes si ja figura a WD. Ja em diràs que et sembla.

Vriullop (discussiócontribucions)

Hi ha avantatges i inconvenients. És evident que és més fàcil mantenir-ho a un sol lloc. Inconvenients: no es detecta en les estadístiques, hauria de modificar el bot, no sé com, però ja fa un temps que no les actualitzo i potser no cal. Tampoc es carrega a la base de dades WLM, que s'extreu de les llistes, i des d'on es van generar diverses eines. Potser tampoc cal si no s'usen aquestes eines ni fem ja concursos. A més, si hi ha un canvi de foto a Wikidata no apareix en el seguiment d'una llista. Per últim, a vegades la foto més representativa, a Wikidata o a un article via infotaula, no és la millor foto per una llista on la mida és més petita i on ens centrem més en l'arquitectura.

En conclusió, ara per ara m'és igual. En principi feia un seguiment de Especial:Enllaços/Plantilla:Rastreig/monuments/wikidata (llistes amb imatges de Wikidata) on hi detectava coses rares. Ha arribat a un punt en què ja no sembla una feina productiva si no hi ha problemes reals.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

Si l'única avantatja és un més fàcil manteniment, continuaré posant una foto al camp "imatge =" de les llistes de monuments, que per alguna cosa hi és. Si s'ha esborrat, l'hi tornaré a posar. Val més treballar sobre segur.

Isidre blanc (discussiócontribucions)

He acabat la categorització de les fotos de monuments que acostumo a fer, sistemàticament, cada any, passat el mes de setembre. Vull deixar constància de la gran ajuda que em proporciona l'aplicació Especial:Enllaços/Plantilla:Rastreig/monuments/wikidata que em permet localitzar fotos i coordenades que són a WD però no a les llistes ni a la categoria de "Cultural heritage..." Aquestes fotos es quedarien sense categoritzar. I cada vegada n'hi ha més, perquè els editors s'han acostumat a posar les fotos només a WD. També detecta altres anomalies que cal corregir.

Resposta a «Edició enginyosa»