Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

CarlesVA (discussiócontribucions)

Bon vespre. De tant en tant miro d'anar completant les plantilles lang-xxx, que permeten escriure noms en altres llengües i alfabets i marcar-ho. L'última plantilla que he creat és la del mandeu clàssic (plantilla:lang-myz), però no aconsegueixo que funcioni (o com a mínim no em funciona a mi, que també podria ser). La plantilla funciona, però no la visualitzo. Crec que es deu a que no tenim assignat/reconegut l'alfabet mandeu, que és un alfabet derivat del siríac. Vaig incorporar en el mòdul:Llengua/taula, el codi myz, amb l'script Syrc, però en intentar canviar-lo per Mand (que és el codi de l'alfabet mandeu), el modul no el reconeixia. Bé, la veritat és que navego una mica, amb tots aquests temes. Tu, que em sembla que d'aquest tema n'entens, t'ho podries mirar, a veure si el problema està en el meu navegador, o en la viquipèdia catalana...? Gràcies!

Vriullop (discussiócontribucions)

A Mòdul:Llengua/script faltava la definició Mand. De fet no està documentat tot plegat. Ara no dóna error, però les fonts depenen del navegador, especialment en scripts rars amb poques opcions de font-family. Amb Windows no ho veig bé, ni Firefox ni Chrome. En canvi, amb mòbil Android i Chrome ho veig bé.

CarlesVA (discussiócontribucions)

Sí, amb Windows i Chrome jo tampoc ho veig bé, i en canvi al mòbil Android amb Chrome sí. Això de les fonts rares té un punt de misteri. L'important és tenir aquestes fonts definides, i després acceptar que dependrà de l'usuari que ho pugui veure o no. Gràcies!

Resposta a «Mòdul:Llengua/taula»