Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Llista automàtica de creus de Sant Jordi de 2005

7
Loupeter (discussiócontribucions)

Bon dia, a l'article Llista de Creus de Sant Jordi, que és una col·lecció de llistes creades per bot, l'apartat de 2005 de persones només conté l'identificador de l'article a WD. Mirant el codi de la pàgina base, Llista de Creus de Sant Jordi/2005/Persones no veig res anormal, però sembla que la pàgina no s'ha regenerat des del maig de l'any passat i el darrer cop no va funcionar bé.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Per que s'actualitzés només calia prémer el botonet d'actualitzar que hi ha a dalt a la dreta de la taula. Ara la vegi bé.

Quelet (discussiócontribucions)

Tinc una pregunta aquí: a la llista d'ocupacions de cada persona, hi surt sempre el masculí. Canviar la consulta SPARQL perquè surti en masculí o femení, segons el que hi hagi a WD per a gènere de la persona, és fàcil. Cal, però, canviar i modificar cadascuna de les consultes a SPARQL de cada any de les creus de sant jordi? A mà és una mica feixuc... i d'altres casos (llistes) semblants. En tot cas, de cara a la llista que estic fent de Distincions Jaume Vicens Vives, i d'altres relacionats amb la recerca, ja posaré que surti la informació en masculí o femení.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

No tinc clar que et surti a compte fer servir un bot perquè només són algunes desenes, però hi ha un dels bots que venen amb el Pywikibot, que jo no faig servir però diria que fa substitucions simples, a partir d'una llista d'articles, una cerca o una categoria, i d'una expressió regular. Si està clar que tots els canvis són iguals potser es pot fer. Crec que també és de les coses que es poden amb AutoWikiBrowser.

Això sí, crec que només valdrà la pena si amb això t'instal·les el bot i aprens a fer-lo servir per després aprofitar-lo per més coses (o perquè et ve de gust fer-ho així). En tenir el bot a punt trigaràs força més temps que en copiar i enganxar en unes desenes de pàgines.

Quelet (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)
Quelet (discussiócontribucions)

Ostres, perfecte!!!! Moltes gràcies.

Resposta a «Llista automàtica de creus de Sant Jordi de 2005»