Tema de Viquipèdia:La taverna/Multimèdia

Carregar material gràfic de suport

3
Resum per Pere prlpz
Milos4U (discussiócontribucions)

Bona tarda, tinc el permís de la filla de l'il·lustrador Agustí Asensio Saurí, per a publicar material gràfic de suport al seu article Viquipèdia amb portades de la seva obra i articles de revistes i diaris en format Acrobat. Amb això ja puc fer o es necessita una autorització extra? Moltes gràcies

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Ho tens a explicat a c:Commons:Volunteer_Response_Team#If_you_are_NOT_the_copyright_holder. Pots enviar tu el permís si el tens per escrit però millor que ho faci ella directament. En qualsevol cas, el permís haurà d'afirmar:

  • Que qui dóna el permís té els drets sobre l'obra, per exemple perquè és l'únic hereu de l'autor, i perquè l'autor o altres titulars no va cedir a tercers drets que impedeixin alliberar l'obra.
  • Que dóna el permís per que qualsevol faci servir l'obra per a qualsevol finalitat, fins i tot comercial, sense més restriccions que les que digui la llicència (que si la llicència és lliure són molt poques).
  • Sota quina llicència lliure vol alliberar l'obra (si no s'hi vol trencar el cap, és recomanable triar la CC-BY-SA 4.0).

A més, compte que per pujar les obres necessites permís de tots els autors. Si puges fragments de portades o de diaris compte que tots els autors dels textos i del disseny hi tenen drets i necessites permís de tots.

I el format pdf és en general acceptable a Commons per mantenir el disseny, però si vols penjar una imatge als articles segurament et caldrà convertir-les en un format d'imatge com ara png o jpeg.

Milos4U (discussiócontribucions)

Perfecte, moltes gràcies per la informació.

Resposta a «Carregar material gràfic de suport»