Tema de Usuari Discussió:KajenCAT

139.47.119.203 (discussiócontribucions)

Bon dia. Veig que heu esborrat les darreres actualitzacions i correccions que vaig introduir en aquesta entrada.

Sóc en Ramon Codinas i Fort, creador d'aquest tema aquí a la Viquipèdia ja fa més de deu anys,i el qual he anat actualitzant i completant cada vegada que he aconseguit noves dades, com ara els cognoms complets o el lloc i data de naixement dels homenatjats, així com també he anat introduint la data de traspàs quan s'ha donat el cas. Agrairia torneu a reposar totes les dades que heu eliminat, ja que va ser una feina important de poder-les anar aconseguint i d'entrar-les. Moltes gràcies i endavant.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Bon dia, Ramon,


Com sabràs, el text ha d'anar referenciat o, si no, podrà ser objecte d'esborrament. A més a més, l'hi recordo que no es pot editar amb conflicte d'interessos (atès que aparentment tens accés a informació privilegiada que no es pot consultar com la data de naixement d'alguns dels capgrossos o el nom complet).

En relació amb l'aspecte anterior, també l'insto a llegir Viquipèdia:Biografies de persones vives, ja que a parer meu no respecta la privacitat d'algunes de les persones llistades.

Per acabar, en el cas que trobi les referències corresponents, s'hauria de mirar si compleix els requisits que es demanen perquè siguin adequades per la Viquipèdia.


Salutacions cordials,

Kajen


P.D: Fins que no s'aclareixi al respecte, incloc uns avisos a l'article.