Tema de Usuari Discussió:Davidpar

Sjoel (discussiócontribucions)

Bona tarda,

La usuària Judesba i jo estem engegant un Viquiprojecte LGBTIQ+ que englobaria diversos Viquiprojectes relacionats amb aquesta temàtica, tant existents com posteriors. La idea és donar-hi visibilitat i continuïtat. Creiem que et pot interessar, perquè hem vist que has participat en algun d'aquests Viquiprojectes, editat algunes entrades d'aquesta temàtica o hi has mostrat afinitat en les teves etiquetes d'usuària/usuari.

Volem fer una Viquimarató o un Viquiconcurs la setmana del 27 de juny al 3 de juliol i ens agradaria saber si t'animaries a donar-hi forma (proposant articles, format del projecte, etc.) i a participar-hi. Esperem que t'engresqui la idea. A nosaltres, molt :-)

Paral·lelament, treballem en la creació d'un portal LGBTIQ+, que donarà cabuda a tot això i més i servirà "d'aparador" per donar visibilitat i també d'espai de trobada o fòrum de discussió per donar veu quan calgui.

Posteriorment a l'activitat del 28J, volem fer una trobada LGBTIQ+ presencial per explicar-nos i escoltar-nos, amb la vista posada a arribar a una entesa i una col·laboració amb la comunitat viquipedista sobre aquelles qüestions que necessiten una resposta per tal que la Viquipèdia sigui un espai més amigable amb les persones LGBTIQ+.

T'agradaria sumar-t'hi? :-)

Bon cap de setmana!

Davidpar (discussiócontribucions)

Hola! Em sembla molt bona idea i és necessari millorar el contingut d'aquesta temàtica a la Viquipèdia en català. Compteu amb mi per participar-hi!

Sjoel (discussiócontribucions)

Genial! Davidpar envia'm un missatge de correu electrònic a través de la Viquipèdia amb la teva adreça electrònica i t'afegiré al grup :-)

Resposta a «Viquiprojecte LGBTIQ+»