Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Eliminar plantilla inadmissibilitat

3
Resum per Mercè Piqueras

Resolt. Plantilla retirada.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

Quan un article té la plantilla que indica que podria incomplir els criteris generals d'admissibilitat, qui està facultat per retirar-la? Ho ha de fer un administrador? Agrairia que, qui ho pugui fer, revisi l'article Fira Internacional del Llibre de Guadalajara, recuperat de la paperera i al qual he afegit informació i referències i n'he eliminat fragments no referenciats i, si ho creu oportú, en retiri la plantilla.

Paucabot (discussiócontribucions)

Ja l'he retirada jo. Aquests avisos els pot retirar qualsevol usuari mentre la decisió tengui consens.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Ja l'ha treta en @Paucabot, però una altra vegada si ho veus clar que no ha de ser polèmic, pots retirar-la tu mateixa. Si no està tan clar, pots deixar un missatge a la discussió de l'article o notificar a l'editor que hagi posat la plantilla.

I pel cas de la Fira de Guadalajara, amb una pila de fonts fiables que parlen del subjecte (i moltes més que li han donat cobertura i no són a l'article), no veig cap problema a treure-li FVA. Ara bé, com que jo tampoc veuria motius per dubtar de l'admissibilitat de la Fira de Guadalajara ni que no hi hagués cap referència a l'article, pot ser que no sigui una bona guia.