Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

J bullanga (discussiócontribucions)

Hola,

He reanomenat la pàgina Lointek Team al nom actual de l'equip (Sopela Women's Team). Un dels missatges que m'ha aparegut en fer-ho és que cal redirigir les pàgines que hi estan enllaçades a través de la funció #REDIRECT. Algú em podria explicar com fer-ho, si us plau?

Gràcies!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

L'avís és una mica antic, però bàsicament es tracta d'anar al "què hi enllaça" de l'esquerra, que et portaria a Especial:Enllaços/Sopela Women's Team i arreglar els problemes que surtin. En aquest cas l'únic problema que hi veig és que Lointek és una doble redirecció (redirigeix a Lointek Team que ara també és una redirecció), i les dobles redireccions no funcionen. Hi havia bots que arreglaven les dobles redireccions però no sé si són actius, i es podria arreglar a mà editant la redirecció Lointek.

Un problema més greu, que no es dóna en aquest cas, és quan es posa un article diferent al nom antic (Lointek Team, en aquest cas), sense comprovar si ens enllaços que hi apunten hi van pel que hi havia abans o pel que hi ha ara i arreglar-los en conseqüència.

Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Funció #REDIRECT»