Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

  [76a setmana] El diumenge de les referències

  17
  Leptictidium (discussiócontribucions)

  Bon vespre a tothom. La setmana passada, 74 articles sobre illes de l'oceà Índic que no tenien fonts van ser referenciats durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 3.918 articles de diferents temes.

  La setanta-sisena edició comença demà, 24 de juliol. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Organitzacions. Podeu consultar aquí els articles sense referències (163 en el moment d'escriure aquestes línies).

  Notifico els participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde: i @Bsckr:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

  Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

  Leptictidium (discussiócontribucions)

  Si voleu, podeu trobar articles amb {{FVA}} i {{CC}} aquí.

  Cataleirxs (discussiócontribucions)
  Leptictidium (discussiócontribucions)
  Laurita (discussiócontribucions)
  Leptictidium (discussiócontribucions)

  Bon dia! En portem 20. Si avui en fem 82 o més, passarem dels 4.000 articles referenciats des que vam començar el Viquiprojecte!

  Solde (discussiócontribucions)
  Magenri (discussiócontribucions)
  Beusson (discussiócontribucions)
  Amortres (discussiócontribucions)
  Jordi escarre (discussiócontribucions)
  Unapeça (discussiócontribucions)
  Josu PV (discussiócontribucions)
  Leptictidium (discussiócontribucions)

  De moment, 33! Tret que el torn de tarda faci una acceleració fulgurant, no sembla que avui arribem als 4.000, però intentem acostar-nos-hi el màxim possible per a la setmana que ve!

  Flamenc (discussiócontribucions)
  Vallue (discussiócontribucions)
  Leptictidium (discussiócontribucions)

  66, ens vam quedar a les portes dels 4.000! Però la setmana vinent segur que ho aconseguim. Moltes gràcies i fins Diumenge que ve!

  Resposta a «[76a setmana] El diumenge de les referències»