Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Supressió del dret a votar en esborrats

8
Resum per Paucabot

Segons la normativa, la usuària no podia votar

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Pau, crec que hauries de reconsiderar la prohibició de votar a @Barcelona que has indicat a Mercè Petit i Llop. Suposo que ha estat aplicant la regla de 100 edicions en els darrers 3 mesos quan només n'ha fet 90.

Em sembla una mica rigorós, no tant sol pel reduït marge per acomplir, sinó perquè ella ja es va manifestar a la discussió del FVA en unes dates que feia +2500 edicions/any (no disposo de la dada exacta dels 100 dies anteriors). A més a més, tot i ser menys activa en editar, manifesta un clar seguiment del que fem, és a dir, no ha abandonat la VP ni és d'activitat circumstancial, com suposo que volia protegir la norma quan es va redactar.

Salut !

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Amador.

No són 90, són 75. Això sí: si vol donar la seva opinió en aquesta proposta d'esborrat, no hi ha res que li ho impedeixi.

Em sap greu. La normativa és la que és, company. Jo ni tan sols vaig votar en aquesta presa de decisions i crec que no tenc la potestat de validar un vot que no és vàlid.

Si de cas, la demanda l'has de fer a la comunitat. Si aquesta considera que s'ha de computar el seu vot, no hi tendré res a dir.

Barcelona (discussiócontribucions)

No demano un canvi de norma, si baixo activitat (d'edició, no pas de seguiment com indica l'amador), és just que s'apliqui la retirada de dret a vot.

Paucabot (discussiócontribucions)

Ja li ho he dit a l'Amador. Si la comunitat hi ve a bé a validar el vot (o fins i tot canviar la norma), jo no hi veig cap inconvenient. Però no em demaneu que faci una cosa que no puc fer. Jo no som ningú per fer-ho.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Pau. Un cop manifestada l'afectada, la resta és un pur parler. Però jo no demanava que actuessis contra la norma, sinó que no l'haguessis aplicat amb total rigor.

Vull entendre que, a diferència de la majoria, tu no fas una estimació de l'activitat en funció de la coneixença, sinó que verifiques un per un cada votant. El temps dedicat a actuar com una màquina per obtenir un resultat tant minso és un bé malversat en favor d'altres activitats que tots tenim pendents de fer.

No vull dir a que t'has de dedicar, això és la VP i cadascú fa el que vol. Però tots hem de mirar per tal que les nostres accions no generin costos i estats d'ànim col·laterals que més endavant costen molt de recuperar.

La transigència dins l'exigència només la podem aplicar els humans. Aprofitem-ho i deixem el "zero errors" per les màquines.

Salut !

Paucabot (discussiócontribucions)

Curiosament (ho he vist després) l'afectada i jo hem aplicat el sentit comú i la normativa i estam d'acord. Això vol dir que qualcú altre potser no és tan objectiu com pressuposa o no té tant de sentit comú. Com a mínim, podem dir, que ningú és propietari del sentit comú.

I totalment d'acord que, segons quines intervencions, tenen costos. Tant a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#Mercè Petit i Llop com a Usuari Discussió:Amadalvarez#Vot, no hi he trobat gaire esperit de concòrdia, més aviat el contrari. Si poguessis abaixar el to dels teus atacs contra mi, t'ho agraïria ben de veres i crec que també seria molt bo per a la Viquipèdia.

Gràcies, Pau.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Repeteixo, pur parler. La decisió ja està presa per qui podia sentir-se afectada.

Però no cal que aprofitis la seva decisió per devaluar la meva petició, ni per fer competicions de sentit comú.

Respecte al meu comentari a Usuari Discussió:Amadalvarez#Vot, no només és respectuós, sinó que coincideix amb el contingut que t'he deixat en aquest fil.

Saps que acostumem a tenir discrepàncies però no enfrontaments perquè acostumo a retirar-me abans. Això no em preocupa.

El que em preocupa és que giris la conversa utilitzant un patró, que has repetit a d'altres discussions, en que acuses d'atacs i pujades de to a gent que, simplement, té un punt de vista diferent i t'ho diu.

Per mi el tema del fil està aclarit i tancat per voluntat de la @Barcelona, no té sentit seguir discutint. A mi no em ve d'una retirada més.

Salut !

Paucabot (discussiócontribucions)

Ho deix aquí, jo també. M'hagués agradat qualque autocrítica i un poc de contenció. Si no és ara, esper que sigui a la propera discrepància.