Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Solde (discussiócontribucions)

Ep! el Viquiprojecte Els 10.000, segueix en curs, i ens queden pocs dies pel recàlcul del mes d'octubre (es fa cada dia 16 del mes).

Si algú més s'hi anima a donar un cop de mà, tal com s'ha estructurat és molt senzill fer millorar algun article (en quantitat + qualitat) i fer-lo canviar de rang, ja que en molts casos estem parlant d'uns pocs centenars d'octets.

El mes passat vam tenir una bona pujada de +0.56, i ara tenim la viqui en àrab a tocar (0.28 punts de diferència) i entraríem en el top-10! I els italians que vagin preparant-se, que està a "només" 1.19 de diferència! Animeu-vos a col·laborar, a veure si fem un bon salt en la puntuació!

Manlleus (discussiócontribucions)

com a recomanació, milloraria els articles just per sobre dels 8.300 octets (millor 9.000 per estar segurs) en comptes de 16K que per molts és més pesat i lent pujar-los a la categoria màxima. Tenim una categoria grossa de 4000 articles de <8K, així que passar-los, almenys en la quantitat considerable resultaria en un augment de punts major en l'actualització mensual just per la rapidesa de pujar articles per sobre dels 8-9K que fins els 16K, la categoria final la podríem atacar després. De totes maneres, molt bona feina amb els 10.000!!

Manlleus (discussiócontribucions)

PS: És com han fet a la wiki sèrbia però ells estan posats de ple al projecte fa temps

Amortres (discussiócontribucions)

Hem entrat en el top 10. Felicitats a tots! I ara, a seguir treballant per no perdre la posició.

Resposta a «VP:10.000 - Octubre!»