Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[88a setmana] El diumenge de les referències

17
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon vespre a tothom. La setmana passada vam referenciar 80 articles sobre l'antic Egipte que no tenien fonts durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 4.829 articles de diferents temes.

La vuitanta-vuitena edició comença demà, 16 d'octubre. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Porters de futbol. Podeu consultar aquí els articles sense referències (214 en el moment d'escriure aquestes línies).

Notifico els participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz: i @Ivan Avz F:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)
Laurita (discussiócontribucions)
J bullanga (discussiócontribucions)

Laura Ràfols

Josu PV (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Ivan Avz F (discussiócontribucions)
Jordi escarre (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia! Portem 25 articles a mitja part. A diferència dels protagonistes de la setmana, nosaltres ja anem clavant gols... :-)

Amortres (discussiócontribucions)
Flamenc (discussiócontribucions)

No puc participar en aquest diumenge de les referències, com que no sóc pas una font independent del subjecte i tinc un conflicte d'interessos. Això va començar amb Manuel Neuer, i d'aleshores ençà, sempre m'enamoro dels porters, totes estelles inaccessibles. M'he d'abstenir per manc d'objectivitat. Per compensar, he escrit un article nou, que mancavaː

  1. Barcelonacentrisme
Leptictidium (discussiócontribucions)

Entrem al temps afegit amb 55 punts al marcador!

Pcm (discussiócontribucions)
Lluis tgn (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

58 articles fets aquesta setmana. Enhorabona al @Jordi escarre:, Trofeu Zamora d'aquesta setmana. Amb aquesta edició, passem dels 3.000 articles referenciats en aquest 2022 i ens acostem molt a la fita dels 5.000 des del principi del viquiprojecte.

Gràcies i fins Diumenge que ve!

Resposta a «[88a setmana] El diumenge de les referències»