Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

Brunnaiz (discussiócontribucions)

Hola, Xavier! Et volia demanar assessorament pel que fa al títol de l'article Allau humana de Seül, que acabo de crear —era un buit important. L'he titulat així almenys provisionalment basant-me en els titulars dels mitjans en català, però no hi ha un nom fix com sí que existeix en altres idiomes. Per això, m'agradaria saber quin penses que podria ser el títol de l'article. Gràcies d'avançat!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon vespre @Brunnaiz. A mi em sembla el nom més adient, bona feina amb l'article! De fet, n'he eliminat el terme "estampida", que no és normatiu en català ni segons el DIEC ni l'AVL. Només el recull de manera molt estranya l'Optimot, però no l'inclouria com a mot vàlid només pel fet que 3 diaris l'hagin emprat per a la denominació dels fets.

En català els mots caterva, catèrvola, tropell o aglomeració semblen molt més correctes i adients. No prendria el manlleu si tenim tantes opcions a l'abast; mira els canvis que he fet a l'historial i digue'm què en penses. Salut!

Brunnaiz (discussiócontribucions)

Ostres, desconeixia que estampida és un castellanisme! Gràcies per l'ajut, les correccions lingüístiques són totes ben constructives.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Matiso que sí que és normatiu però no per a l'accepció que estem tenint en compte aquí :)

Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Resposta a «Ajut»