Tema de Usuari Discussió:Jove

FogueraC (discussiócontribucions)

Bon vespre, Jove. T'escric perquè fa temps vas interessar-te per les meves edicions sobre el PSAN. A l'octubre vaig millorar diversos articles sobre joventuts de l'EI i, en particular, vaig fer aquesta millora al de Maulets. Però vet-ho aquí que no va agradar a un usuari anomenat Psaner. La manera de fer-m'ho entendre ha estat totalment disruptiva, creant un article sobre els Maulets anteriors a la unió amb els JIR amb el contingut de l'article abans de la meva millora. Hem acabat vergonyosament en una guerra d'edicions fins que en Paucabot per sort ha protegit els articles. No ha mediat més, suposo que no és feina d'administrador.

Haig de reconèixer que, pel camí, en Psaner ha fet algunes propostes de canvi concretes que m'han semblat bé (1, 2 i alguna més de menor), però m'ha costat Déu i ajuda (i missatges massa violents en discussions i resums d'edició) que m'expliqués que eren aquests els canvis concrets que volia, entre tanta edició disruptiva. També ha canviat el nom de l'article dels JIR (que també havia ampliat). Si cerques imatges per Google, veus que els JIR feien servir totes les versions del nom, però les fonts utilitzen el nom que hi havia originalment a l'article.

En fi, et volia demanar que t'hi involucressis, tant en el cas de Maulets com en els JIR. Fes de mediació, digues-hi la teva, el que creguis que sigui més útil per solucionar aquest conflicte. Jo malauradament no tinc gaire temps (ja veus que el meu ritme d'edició és baixíssim i tinc masses articles a mitges). I no m'agrada haver-lo de perdre barallant-me amb un comissari polític, cosa que sembla que continuarà passant si no s'hi fica ningú pel mig. No cal dir que estic obert a canvis concrets que estiguin referenciats, com els que ja he acceptats o com els que he proposat a la pàgina de discussió de Maulets. Ara bé, el que no puc tolerar és que m'amputi l'article o hi posi la seva opinió sense cap referència. I perdona les molèsties, soc plenament conscient que involucrar-se en un conflicte així és la cosa que fa més mandra del món, però és que estic esgotat.

Jove (discussiócontribucions)

Bon dia, FogueraC. Moltes gràcies per comptar amb mi. Em vaig fer ressò de la polèmica a la Taverna, però no hi vaig entrar tot pensant que es resoldria ben aviat. Suposo que tots anem de bòlit amb els nostres projectes d'edició. Sigui dit d'entrada, i aprofito l'ocasió, per agrair-te el gran treball que fas en aquest camp semàntic. Personalment, em genera molta satisfacció, sobretot amb el nivell de rigor de les fonts del contingut.

Dit això, no sé si podré donar resposta a totes les qüestions. No pas perquè no sàpiga sobre el tema sinó perquè no acabo de tenir una opinió clara de com convé que s'expressi a la Viquipèdia. Raonadament, intentaré donar el meu punt de vista per valorar si es pot sortir de l'esvoranc. Si et sembla bé, respondré al fil d'aquesta discussió, en què s'ha intentat aglutinar els debats.

Ànims en aquesta aturada que, dia a dia, seguim sumant!

FogueraC (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per les respostes i pels ànims. Vejam si arriba a bon port (:

Resposta a «Maulets»