Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

  Pilardenou999 (discussiócontribucions)

  Hola Xavier. Merci per millorar la meva notícia... no sabia que podia ser tan llarga, però efectivament no m'agradava gaire com havia quedat. He pensat que m'hi agradaria més una imatge de les jugadores, perquè si no "xupa càmera" el que ha fet el greuge i no les agreujades. Em sembla que hi estaràs d'acord. Provo de fer-ho... que no en sé gaire, d'això.

  Pilardenou999 (discussiócontribucions)

  Em sembla que ho he aconseguit. Merci

  Xavier Dengra (discussiócontribucions)

  Bon dia @Pilardenou999. Només faltaria, gràcies a tu! Vaig pensar, com tu, si hi corresponia més una foto de les jugadores o del responsable. Però després de fer una ullada a allò que tenim disponible a Commons, vaig decidir que tenia més sentit una foto del responsable directe que està rebent les crítiques i la seva biografia, que no pas una foto massa obsoleta de la plantilla de fa 10 anys.

  Tenim un problema significatiu amb l'audiovisual lliure de l'esport femení (obsolet o inexistent) i en portada no sé si li fa prou justícia penjar-ne l'alineació tan obsoleta. Vaig negociar molt amb el departament de comunicació del Barça però no les van poder acabar alliberant per qüestions legals internes seves. No seria destarifat provar de cercar passis de premsa de voluntaris en esdeveniments esportius com a prioritat del viquiprojecte Viquidones. Però pel que fa a la portada, deixem-ho així, tens raó que potser és millor realçar-les a elles i potser fins i tot algú s'anima a trobar-ne una foto més recent i alliberar-nos-la. Salut!

  Pilardenou999 (discussiócontribucions)

  Salut!

  Resposta a «Notícia i imatge de portada»