Tema de Usuari Discussió:KajenCAT

Alzinous (discussiócontribucions)

He marcat l'article amb la plantilla Sr-a6.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Aquests nous criteris només es poden aplicar als articles creats a partir del dia 18 de febrer (o així) tal com es va comentar en la discussió, o no és correcte?

Alzinous (discussiócontribucions)

Penso que aquest tema no s'ha acabat d'aclarir. Segons en Xavier Dengra la plantilla seria aplicable des del 2020 que és la data en la que es va prendre la decisió. En quant a l'article en qüestió, no era la intenció interferir en el teu treball. Vaig posar la plantilla i ara m'he adonat que potser no era la millor manera d'actuar. Em disculpo si t'ha causat algun inconvenient. Vaig pensar que potser la plantilla podria ser útil per al desenvolupament de l'article. Per això vaig deixar la plantilla a manera d'avís, convençut que no t'ho prendries malament i que podries ampliar l'article. Gràcies per la teva comprensió i col·laboració.

KajenCAT (discussiócontribucions)

No, no m'ho he pres pas malament perquè tots ens hem podem descuidar algunes coses en un moment donat com oblidar-me ampliar l'article com ha sigut en aquest cas. Només m'havia sorprès primer que era un article creat dos mesos abans a l'entrada de vigor de la plantilla (i per això, t'ho havia preguntat) i, segon, que tampoc complia els requisits al tenir una secció. En tot cas, gràcies per recordar-me d'aquest article!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Sense conèixer a fons el tema d'aquest fil, la presa de decisions va tenir lloc i va concloure el 2020, però suposo que per diversos motius o altres preocupacions de la pandèmia, no va quedar tancada amb el veredicte. Crec que el més assenyat i prudent és aplicar-la retroactivament fins a aquella data.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Al meu entendre, s'hauria d'aplicar el principi d'irretroactivitat. En tot cas, aquesta discussió sobre des de quan s'hauria de comptar no és tant en aquest article, sinó en general, perquè després l'ampliaré.