Tema de Usuari Discussió:Brunnaiz

Nou article Suïcidi dels bessons de Sallent

6
Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia @Brunnaiz, com veuries fer un primer esborrany del cas dels bessons de Sallent? Revisant una mica les fonts, l'Ara és l'únic que s'adequa a les circumstàncies: https://www.ara.cat/tema/el-suicidi-de-les-bessones-de-sallent/, la resta només veig que ho tracten en femení. Sigui el cas o no, portarà una discussió. Si t'animes, et dono un cop de mà. Salutacions!

Brunnaiz (discussiócontribucions)

Jo tinc ganes de fer-lo. De tota manera, si ens volem evitar discussions per la nomenclatura, podríem titular-lo "Cas Sallent" i podem fer una nota sobre la malgenerització general dels mitjans de comunicació. Amb tot, em penso que ara el 3/24 ara ja no malgeneritza l'Iván.

Docosong (discussiócontribucions)

Si he pensat després el terme Cas Sallent, però a banda de genèric, no sé si potser donar una mica confusió (cas Palau, cas 3%, etc). Malauradament, el motiu principal de l'article és el suicidi per bullying i veig, a dia d'avui, hi ha bastants resultats. En últim terme, es pot proposar a la taverna

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Docosong (discussiócontribucions)

El que deia abans, portaria problemes. Potser serà millor refredar uns quants dies el tema i no abusar del recentisme

Brunnaiz (discussiócontribucions)

Sí, les fonts fiables existeixen, així que ho podem deixar estancat per a més endavant que podrem fer l'article igualment.

Resposta a «Nou article Suïcidi dels bessons de Sallent»