Terry Ray Gordy, Jr.

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaTerry Ray Gordy, Jr.

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement23 març 1979 Modifica el valor a Wikidata (45 anys)
Chattanooga (Tennessee) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
Alçada178 cm Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciólluitador professional Modifica el valor a Wikidata
Activitat2000 Modifica el valor a Wikidata –
Esportlluita lliure professional Modifica el valor a Wikidata
Família
PareTerry Gordy Modifica el valor a Wikidata

IMDB: nm2677329 Modifica el valor a Wikidata

Terry Ray Gordy, Jr. (nascut el 23 de març de 1979) és un lluitador professional dels Estats Units molt conegut per la seva estada a la World Wrestling Entertainment apareixent en la marca SmackDown! sota el nom artístic de Jesse. És el fill del llegendari lluitador Terry Gordy dels Fabulous Freebirds.

Carrera[modifica]

Gordy ha treballat en diverses empreses antes de treballar per a la WWE. Algunes d'elles són la NWA Georgia i la North American Wrestling Association. Va tenir alguns èxits guanyant alguns títols de les dues promocions.

Durant el 2001, Gordy se'n va anar al Japó per a lluitar en la NOAH. Allà va estar i va lluitar fins a l'any 2002, quan es va unir a NAWA:Ring Champions a Georgia, on va formar un equip juntament amb Nick Rampage i Jayson Phoenix, coneguts com a The New Varsity Club. A principis de 2003, Gordon va formar un nou equip amb Iceberg Slim i Tank Norton, coneguts com els Extreme Freebirds. Durant aquell temps va tenir uns quants combats contra els seus anteriors companys Phoenix i Rampage, a part d'alguns grans combats contra a A.J. Styles.

World Wrestling Entertainment[modifica]

L'agosto de 2005, Gordy signà un contracte de desenvolupament amb la World Wrestling Entertainment i va debutar a la Deep South Wrestling a principis de 2006 com a Ray Geezy. Va fer equip amb Damien Steele. Al novembre de 2006 va començar a fer equip amb Henry O. Godwinn, lluitant en un house show de SmackDown! contra Deuce 'N Domino i va canviar el seu nom a Cousin Ray, essent coneguts com a The Godwinns.

2007[modifica]

En l'edició de SmackDown! de l'11 de maig de 2007, va fer el seu debut en la WWE i va aparèixer como Jesse Dalton amb Justice Dalton, essent coneguts com a The Daltons.[1] Van aparèixer com a The Daltons en diversos combats gravats de l'Ohio Valley Wrestling fins al 29 de juny de 2007, on van canviar els seus gimmicks a Jesse i Festus, formant l'equip Jesse and Festus.

Jesse and Festus van fer el seu debut oficial televisat el 5 d'octubre de 2007, derrotant a Mike Tolar i Chad Collyer.[2]

Després d'això van fer combats contra diversos equips en dark matches (és una lluita anterior o posterior a un show televisat. Es realitza per a mantenir al públic actiu i/o per a fer debutar a nous lluitadors que encara no estan llests per a sortir en televisió.) fins que van participar en una battle royal per equips per a decidir l'Aspirant N 1 per al Campionat per Parelles, guanyant-la però perdent davant dels campions el 27 de novembre i el 7 de desembre de 2007.

2008[modifica]

Després d'això van començar un enfrontament amb els campions por parelles John Morrison i The Miz, acabant a SmackDown! el 21 de març, on Jesse i Festus van tenir l'oportunitat de guanyar el Campionat per Parelles de la WWE, van perdre contra Morrison y The Miz.

A The Great American Bash, Hawkins i Ryder van aconseguir el Campionat per Parelles de la WWE al derrotar a John Morrison & The Miz, Finlay & Hornswoggle i Jesse & Festus.

En Lluita[modifica]

  • Moviments finals i de firma
    • Swinging leg hook fireman's carry slam
    • Diving leg drop
    • Diving splash
    • Sunset flip
    • High angle senton bomb
    • Push up facebusters
    • German suplex
    • Tiger suplex
    • Swinging leg hook suplex
    • Monkey flip
  • AmbHenry Godwinn
    • Country Thunder (Godwinn realitza un "pumphandle slam" seguit d'un "diving splash" por Cousin Ray)
  • Con Festus
    • Rocket Launcher

Campionats i assoliments[modifica]

Referències[modifica]

  1. Noah Starr. «In with the new». WWE, 11-05-2007. [Consulta: 6 gener 2008].
  2. Dee, Louie. «Down-home debut». WWE, 05-10-2007. [Consulta: 31 desembre 2007].

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Terry Ray Gordy, Jr.